Είναι φυσικό οι γονείς να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στη θεραπεία των παιδιών τους. Από την άλλη, σε πολλές περιπτώσεις λόγω πολυδάπανων θεραπειών στο εξωτερικό και της απώλειας εργασίας των γονιών, η οικογένεια βρίσκεται σε αδύνατη οικονομική κατάσταση για να εκπληρώσει μια μεγάλη επιθυμία του παιδιού.

Ο πόνος δεν γνωρίζει σύνορα και διαχωριστικές γραμμές, αλλά ούτε και χρώμα δέρματος, θρησκεία, εθνικότητα, κοινωνική τάξη και οικονομική κατάσταση. Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ευχές καρκινοπαθών παιδιών που προέρχονται από την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή κοινότητα, από τις θρησκευτικές ομάδες των Μαρωνιτών, των Αρμενίων και των Λατίνων, από μικτούς γάμους Κυπρίων με ξένους καθώς και από οικογένειες αλλοδαπών που ζουν στην Κύπρο.

Κατά την εκπλήρωση μιας ευχής τα μέλη του Συνδέσμου συνοδεύονται και από διάφορα άτομα ή αντιπροσώπους οργανισμών και εταιρειών που με διάφορους τρόπους ενισχύουν το ταμείο του Συνδέσμου, ώστε να αισθάνονται και αυτοί τη χαρά της προσφοράς και να αποκτούν μία διαπροσωπική σχέση με το παιδί που υποφέρει και την οικογένειά του.

Ο Σύνδεσμος φροντίζει ώστε η ημέρα της εκπλήρωσης μιας ευχής να είναι ξεχωριστή για το παιδί προφέροντας εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση στο σπίτι του παιδιού των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών, ηθοποιών και τραγουδιστών με τα αυτόγραφα και τα δώρα τους. Η χαρά των παιδιών που έχουν μπροστά τους τα ινδάλματά τους είναι απερίγραπτη.

25 Χρόνια Προσφοράς και Αγάπης.

Γιατί τα παιδιά μπορούν να Ονειρεύονται… και να πραγματοποιούνται οι ΕΥΧΕΣ τους.

Γιατί με τις εισφορές και την βοήθεια όλων, μπορούμε να δώσουμε ποιότητα ζωής

στους μικρούς συνανθρώπους μας.

Στον πιο κάτω πίνακα θα βρείτε τις οικονομικές βοήθειες, τις ευχές και όλους τους τρόπους που πρόσφερε ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Mια Ευχή» μέχρι σήμερα στα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Στον πιο κάτω πίνακα θα βρείτε σε ευρώ () το ύψος των οικονομικών βοηθημάτων 1998 – 20/12/2022

0
Οικονομικές Βοήθειες για τις θεραπείες
0
Εκπλήρωση ΕΥΧΩΝ
0
Ταξίδια, Προσκηνύματα, Κατασκηνώσεις – κ.ά.
0
Χριστουγενιάτικα/Πασχαλινά χρηματικά δώρα, δεξιώσεις
0
Σπουδαστικές Χορηγίες έως 12/2022
0
Σεμινάρια, Φυσιοθεραπείες/λογοθεραπείες/ψυχολόγος, βοηθ. ιατρικός εξοπλισμός, περούκες σε παιδιά
0
Χρηματικά Δώρα Γενεθλίων και Γάμων παιδιών
0
Κηδείες Παιδιών
0
Στήριξη οικογενειών με κουπόνια υπεραγορών
0
Κεραστικά και Νερό για τον Παιδογκολογικό θάλαμο
0
Εμβόλια κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
0
Διαμονή παιδιών σε Γερμανία και Κύπρο
0
Χρηματοδότηση για ανέγερση κτηρίου, δημιουργία εργαστηρίου για τον παιδικό καρκίνο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και αγορά ενός νέου μηχανήματος εργαστηρίου, αναλυτή κυτταρογονιδιωματικής επόμενης γενιάς με οπτική χαρτογράφηση γονιδιώματος (Bionano Saphyr), που θα ενισχύσει τις προσπάθειές του στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου
0
Υιοθέτηση δωματίου στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα»
0
3o χειρουργείο Μακάρειου Νοσοκομείου
0
Νέος εξοπλισμός στην Εντατική Παίδων στο Μακάρειο Νοσοκομείο (Κρεββατάκια,καπνογράφοι, μόνιτορς)
0
Εξοπλισμός κ.ά. στο Μακάρειο και Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σύνολο

€12,119,910