Ο Υπουργός Υγείας τρέχει για μια Ευχή…

Ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα θα συμμετάσχει  στον αγώνα 21 χιλιομέτρων στο Διεθνή Μαραθώνιο Radisson BLU στη Λάρνακα, την ερχόμενη Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, με στόχο τη συγκέντρωση εισφορών για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». 

Φορώντας τη φανέλα του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, ο Υπουργός Υγείας θα στείλει το δικό του μήνυμα της αγάπης προς τα παιδιά και τους νέους που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου, πως τον τιτάνιο αγώνα που διεξάγουν για τη ζωή τους δεν είναι μόνοι.

Παρακαλούνται οργανισμοί, εταιρείες και άτομα όπως ενισχύσουν την προσπάθεια του Υπουργού Υγείας, κάνοντας την εισφορά τους ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι οικογένειες των παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Υπουργού Υγείας, μπορείτε να καλέσετε φίλους, γνωστούς, συνάδελφους και συνεργάτες να λάβουν μέρος στο Μαραθώνιο Radisson Blue, για να στείλετε το δικό σας ζεστό μήνυμα προς τα παιδιά και τους νέους που νοσούν από καρκίνο, ότι δεν είναι μόνοι, από τη διάγνωση μέχρι την αποθεραπεία τους.

Δείτε τη σελίδα της εκδήλωσης για εισφορές, πατώντας στο πιο κάτω link.

https://www.givengain.com/d/cc/19762/2971#amount

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99448723.