Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ευχαριστεί από καρδιάς τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς.

Ολόκληρο το μήνα Οκτώβρη, τα Coffee Berry, με το μήνυμα «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου», μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης τους, έκαναν πραγματικότητα τα όνειρα μικρών παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Ένα ιδιαίτερο ποτήρι Coffee Berry, ζωγραφισμένο από τους μικρούς φίλους του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», έφθασε στα χέρια εκατοντάδων φίλων του καφέ.

Με την ευγενική αυτή πρωτοβουλία ο Όμιλος Ζορπά ενίσχυσε περαιτέρω το έργο και τους σκοπούς του Συνδέσμου, που για 25 ολόκληρα χρόνια στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά  τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», κ. Γιώργο Πενηνταέξ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των εθελοντών και των οικογενειών των καρκινοπαθών παιδιών προς τον Όμιλο Ζορπά και τους πελάτες της για την αγάπη, την ευαισθησία και τη μεγάλη τους αγκαλιά που προσφέρουν στα παιδιά που υποφέρουν.

Συνοδοιπόροι και συνταξιδιώτες δίνουμε  δύναμη στη φωνή των παιδιών που νοσούν, ώστε κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο.