52 μέρες γεμάτες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Αρχική/52 μέρες γεμάτες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

52 μέρες γεμάτες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

52 μέρες γεμάτες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, μελωδίες και μαγεία υπόσχεται να ζήσεις φέτος το χωριό Φικάρδου, το οποίο σε περιμένει να εξερευνήσεις τα σοκάκια του από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα το Φικάρδου σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού και τις 6 κοινότητες γνωστές και ως Μαχαιρωχώρια (Φικάρδου, Λαζανιά, Καμπί, Αγ. Επιφάνιος, Φαρνακάς, Γούρρι) φοράνε τις κάπες τους και μας κάνουν μία αναδρομή στον χρόνο φτάνοντας στον Μεσαίωνα.

Ένα παραμυθένιο σκηνικό με φωτάκια ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών, με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και ξιφομάχους οι οποίοι οδηγούν το κοινό σε ένα ταξίδι. Σόου με φωτιές, βιωματικά εργαστήρια, όμορφα χειροτεχνήματα, και πολλές άλλες δραστηριότητες περιμένουν το κοινό που θα βρεθεί φέτος τις γιορτές στο Φικάρδου.

Ακόμα περίπτερα με λιχουδιές και τοπικά προϊόντα, μελωδίες σε όλο το χωριό, ζεστό κρασί και λαχταριστή σούπα στο καπηλειό του Χαμπή και της Μαριάννας, παραδοσιακό φαγητό στην ταβέρνα Γιαννακός, ζεστός καφές στη χόβολη, παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα θα προσφέρονται στο χωριό κάθολη τη διάρκεια.

Η μαγεία των Χριστουγέννων… υπάρχει.

Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» φιλοξενείται σε ένα από τα πανέμορφα σπιτάκια και πουλά διάφορα είδη του. Οι εθελοντές μας στηρίζουν για άλλη μια φορά με πολλή αγάπη το Σύνδεσμο και τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο στέλνοντας τους το μήνυμα πως στον αγώνα τους δεν είναι μόνα. Αγοράστε τα δώρα της αγάπης σας. Θα μας βρείτε εκεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά,  https://heyzine.com/flip-book/6a8517c160.html

Ημερομηνία

Νοέ 26 2022
Expired!

Τίτλος

Go to Top