Προς: Πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Αγαπητοί μας καλησπέρα σας από το Βερολίνο,

Θα θέλαμε έστω και καθυστερημένα, να σας εκφράσουμε τις ειλικρινής μας ευχαριστίες μας για την βοήθεια που μας προσφέρατε για την θεραπεία του γιου μας, που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στην Γερμανία, για να θεραπευτεί. Η βοήθεια σας ήταν πολύ σημαντική για την οικογένεια μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάμε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, καθότι η θεραπεία ακόμη συνεχίζεται.

Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε το φιλανθρωπικό σας ‘εργο και να βοηθάτε τις οικογένειες των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση οι γονείς

Προς: Συμβούλιο και μέλη συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για το θεάρεστο έργο που επιτελείτε. Δυστυχώς βρέθηκα κι εγώ στην δυσάρεστη θέση να διαγνωστή ο γιος μου με λέμφωμα.

Ο Σύνδεσμος σας, του έδωσε μεγάλη χαρά, προσφέροντας του τον υπολογιστή που χρειαζόταν για τις σπουδές του. Σας εκφράζω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες. Ευχαριστώ για την προσφορά σας. Ευχαριστώ για τη χαρά που δώσατε στο παιδί μου. Ευχαριστώ για τη χαρά που δίνετε σε κάθε παιδί που βρίσκεται σε παρόμοια θέση. Ευχαστιστώ για τη στήριξη και συμπαράσταση σας. Ο Θεός να σας έχει καλά να μπορείτε να μοιράζετε χαμόγελα και να εκπληρώνετε ευχές.

Με εκτίμηση, Οικογένεια Δημήτρη.

Ημέρα επιστροφής από το Παρίσι και την Disneyland. Ένα αξέχαστο ταξίδι φτάνει στο τέλος, μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς.

Τώρα συνειδητοποιώ αληθινά, αυτό που στην θεωρία λέμε «όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος». Είμαστε όμως όλοι απίστευτα χαρούμενοι για πολλούς λόγους. Για τις εμπειρίες του ταξιδιού, για τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, για όλα όσα είδαμε στο Παρίσι, μαγικές τοποθεσίες, ονειρικές επισκέψεις! Πάνω από όλα είμαστε χαρούμενοι για όλους όσους γνωρίσαμε – φίλους μοναδικούς – που πάντα μα πάντα θα μας δένει ένας ιδιαίτερος δεσμός που μέσα περιέχει τη δύναμη των παιδιών μας, μετά από όλα όσα πέρασαν και έζησαν.

Εύχομαι να κρατήσουμε τις εμπειρίες αυτές ως εμπειρίες ζωής, τους δεσμούς μεταξύ μας ως φιλίες ζωής και ανυπομονούμε όλοι για το επόμενο ραντεβού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο για αυτή την μοναδική πρωτοβουλία, τους συνοδούς μας για όλη την βοήθεια που μας παρείχαν και έκαναν το ταξίδι μας ακόμα πιο απίστευτο και μαγικό

Με πολλή αγάπη η Οικογένεια Κωνσταντινίδη

Προς Σύνδεσμο Κάνε μια Ευχή

Αξιότιμοι/ες κύριοι/κυρίες

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την οικονομική και ηθική στήριξη που είχαμε μέχρι σήμερα από το Σύνδεσμο σας. Η δική σας συμβολή στην πορεία για αποθεραπεία της κόρης μας Μ.Κ. ήταν πολύ σημαντική.

Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και ο Θεός να σας δίνει δύναμη, ώστε να μπορείτε να στηρίζετε όσους έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση Γιάννος και Τζίνα

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύνδεσμο για την αποστολή μας στο Euro Disney.  Τα παιδιά μας η Δ. και η Μ. χάρηκαν πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ ωραία.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη συνοδό μας, κα Χριστίνα και το σύζυγο της κ. ΔημήτρηΧαραλάμπους, οι οποίοι πρόσφεραν τόσο σε μας προσωπικά όσο και σε ολόκληρο το Group κάθε βοήθεια. Η αγάπη και καλοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν θα μας μείνει αξέχαστη. Είναι δύο άνθρωποι ξεχωριστοί με δύο αξιολάτρευτα παιδιά. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και στα παιδιά που υποφέρουν νε θεραπευτούν σύντομα.

Οικογένεια Λούη και Τούλλας

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες μέρες ξεγνοιασιάς και προσκυνήματος που μου δώσατε την ευκαιρία να περάσω μαζί με το γιο μου.

Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζεται το φιλάνθρωπο έργο σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα ο Σύνδεσμος μας, προσφέρει σε εμάς.

Σας ευχαρσιτούμε πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας !!!!

Φιλικά Μιρούλα και Γιώργος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστες του «Κάνε μια ευχή» που πραγματοποίησαν την ευχή μας και αξιοθήκαμε τάμα ζωής με την προσκυνηματική εκδρομή που μας χάρησαν και προσκυνήσαμε την Μεγαλόχαρη και άλλους Αγίους μέσα σε ένα κλίμα αγάπης, συναδελφοσύνης, αλληλεγγύης και γαλήνης.

Είστε πάντα μέσα στις προσευχές μας με αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης που είστε πάντα δίπλα μας.

Ο Θεός να ευλογεί το Θεάρεστο έργο σας.

Με την αγάπη μας Πόλη και Αλέξανδρος

Αγαπητέ Πρόεδρε και Μέλη του Συνδέσμου

Η λέξη «Ευχαριστώ» δεν είναι αρκετή για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε απέναντι στον Σύνδεσμο σας.

Το ειλικρινές ενδιαφέρον σας, η συμπαράσταση , η στήριξη, η βοήθεια, η ανθρωπιά, η κατανόηση και η αγάπη που μας δείξατε σ’όλη την πορεία μας προς τον γολγοθά, θα μας μείνει αξέχαστη.

Εύχομαι ο Θεός να ευλογεί όλους εσάς και τις οικογένειες σας

Με αγάπη η οικγονεία Κ.Ε.

Προς τον Σύλλογο “ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ”

Αγαπητοί μας φίλοι,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το όνειρο που προσφέρατε σε δυο παιδία της Φλόγας. Για λίγο ξέχασαν την νόσο τους και τον αγώνα να κερδίσουν τη ζωή τους, έζησαν ευτυχισμένα και γύρισαν φορτωμένα αναμνήσεις. Μακάρι, όλες οι προγνώσεις των γιατρών να βγουν λάθος και τα παιδία αυτά να κερδίσουν τη ζωή και την υγεία τους.

Η αλυσίδα των φίλων της Φλόγας, που συνέχεια μεγαλώνει και αγκαλιάζει στοργικά τα παιδία μας, είναι για μας τους γονείς δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μα, για την βελτίωση της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας, που σε μια τόσο τρυφερή ηλικία είναι υποχρεωμένα να αγωνιστούν για να κερδίσουν την ζωή και την υγεία τους.

Η στήριξη αυτή του αγώνα μας από φορείς σαν το δικό σας, είναι η δύναμη που οδηγεί τα βήματα μας και χαλυβδώνει τη θέληση μας , είναι η αίσθηση ότι στον αγώνα μας αυτό δεν είμαστε μόνοι. Γιατί είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε,

  • Όσο ο καρκίνος σκοτώνει το ένα από τα τρία παιδία που νοσούν.
  • Όσο η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της
  • Όσο ο καρκίνος θεωρείτε επάρατος και όσο οι προκαταλήψεις υποχρεώνουν τα παιδιά μας στο περιθώριο..

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας

Προς όλα τα αξιότιμα μέλη της επιτροπής του Συνδέσμου “ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ”

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τα τόσα πολλά καλά που μας προσφέρετε και συνεχίζεται να προσφέρετε μέσω του Συνδέσμου “ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ”, όχι μόνο στη δική μας οικογένεια αλλά και σε πολλούς άλλους συνάνθρωπους μας.

Με αφορμή και την τελευταία Προσκυνηματική εκδρομή στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαίρι, αισθανόμαστε την  ανάγκη να εκφράσουμε και γραπτώς την απέραντη χαρά και αγάπη, που προσφέρετε μέσω του συνδέσμους σας προς εμάς και τα παιδία μας.

Ίσως αρκετά από αυτά που μας προσφέρεται να παρέμεναν απλώς ένα όνειρο, απραγματοποίητο. Όμως εσείς με την αγάπη σας, τα όνειρα μας έγιναν πραγματικότητα και θα ήταν μεγάλη παράληψη εκ μέρους μας να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μας.

Με όλη μας την καρδία και την μεγαλύτερη αγάπη και εκτίμηση προς όλους εσάς που προσφέρετε τόσα πολλά και εμπράκτως, σε εμάς και την οικογένεια μας, δεν έχουμε παρά να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε να συνεχίσετε το θεάρεστο αυτό έργο σας.

Είθε ο Θεός να  σας προσέχει και να σας ευλογεί.

Με βαθιά εκτίμηση – Οικ. Μ. Μ.

Προς Διοικητικό Συμβούλιο “Κάνε μια Ευχή”

Με την ευκαιρία πραγματοποίησης της ευχής μου για ταξίδι Γαλλοιταλικής Ριβιέρας όπως επίσης και την πραγματοποίηση της Προσκυνηματικής εκδρομής στην Ελλάδα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο σύνδεσμό “Κάνε μια Ευχή”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στους εθελοντές του συνδέσμου που με αγάπη, ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια φροντίζουν για την λειτουργία του συνδέσμου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς του συνδέσμου και τους διοργανωτές εκδηλώσεων για ενίσχυση του συνδέσμου αφού χωρίς οικονομική βοήθεια ο σύνδεσμος θα αδυνατούσε να πραγματοποίηση αυτές τις εκδρομές και να πράξει το έργο που παράγει σήμερα.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, εκτός από τις δυσάρεστες εμπειρίες που σου αφήνει ο δρόμος για καταπολέμηση του καρκίνου, να υπάρχουν και οι ευχάριστες εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει είτε πραγματοποιώντας μια ευχή είτε ταξιδεύοντας στις εκδρομές που οργανώνει ο σύνδεσμος.

Ευχή μου είναι ο σύνδεσμος να συνεχίσει να λειτουργεί και να παράγει έργο όπως το πράττει σήμερα για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα νέα περιστατικά που δυστυχώς αναπόφευκτα θα φέρει το αύριο.

Ευχαριστώ

Με πολλή αγάπη, –  Χαράλαμπος Χ Χριστοφόρου